Kennismaken?
8
July
2024

Vlashoekmarkt + Noordwijkse Methode School

Even leek onze sponsorloop ‘Wandelen voor Water’ in het water te vallen, want het plenste van de regen. Gelukkig hadden we de gymzaal tot onze beschikking en is de sponsorloop daar toch doorgegaan. De kinderen hebben hun uiterste best gedaan en met een rugzak vol flessen water een uur of half uur lang rondjes gelopen, met hindernissen! Wij zijn enorm trots op onze kanjers die met elkaar een bedrag van 3595,62 euro hebben opgehaald (1797,81 voor Wandelen voor water en 1797,81 voor het schoolplein)!

Vanaf 4 uur was de Vlashoekmarkt, geheel in het thema ‘Nederland Waterland’, met allerlei spelletjes, schmink, glittertattoos, haarvlechtjes en een restaurant vol oer-Hollandse lekkernijen. Eigengemaakte kunstwerken werden verkocht en geveild. De kinderen en hun ouders hebben genoten! Iedereen bedankt voor jullie hulp en aanwezigheid!

Tijdens de opening van De Vlashoekmarkt hebben wij het bordje van De Noordwijkse Methode ontvangen. Wij zijn hier erg trots op. Wij zijn nu een echte Noordwijkse Methode school. Ook kregen we van Inge (medwerker Noordwijkse Methode) nog een paar mooie complimenten. Wij zijn trots op ons team, maar ook op de kinderen. Zij zijn elke les weer zo betrokken en enthousiast en leren ook nog eens heel veel. Op naar nog veel meer inspirerende thema’s!

Recent nieuws